Snežana Molnar Jokić

MESSAGE ME

0

COURSES

0

RATING

Home Teachers

Snežana Molnar Jokić

Snežana Molnar Jokić, sertifikovani trener Nenasilne komunikacije po modelu Maršala Rozenberga, suosnivač Mreže nenasilne komunikacije u Bosni i Hercegovini.

Snežana se sa nenasilnom komunikacijom sreće davne 1996. godine kada kao vaspitač u predškolskoj ustanovi u Užicu pohađa treninge nenasilne komunikacije. Narednih 15 godina nastavlja svoj rad na širenju ove metode kroz svoj rad sa decom u predškolskoj ustanovi, sa roditeljima i koleginicama kao i na ličnom planu.

Kontinuirane edukacije o nenasilnoj komunikaciji po modelu Maršala Rozenberga započela je 2011. godine učestvujući na raznim seminarima i treninzima za trenere vođene od strane sertifikovanih trenera CNVC zajednice.

Iste godine započinje i svoju trenersku misiju u Bosni i Hercegovini, vodeći seminare za decu i mlade u Fakovićima, Tuzli i Bratuncu.

Od 2011. njen rad i rast podržavala je EIRENE iz Holandije, Pharos iz Sarajeva a od 2016. i DACH iz Nemačke. Učestvovala je na IITu Salzburgu 2018. godine.

2018-2019 godine vodi radionice nenasilne komunikacije u sklopu projekta „Tinejdžeri za održivi mir“ implementiranog od strane UG SuperU Bratunac a finansiranog od strane Američke Ambasade u BiH.

Any review founded
Any courses assigned

Web : https://superu.ba